Ana i Predrag Rajković
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Vest da je supruga golmana Predraga Rajkovića, manekenka Ana Rajković, u drugom stanju, odjeknula je u domaćoj javnosti, a sada otkrivamo i detalje njenog porođaja.

Kako Alo! saznaje, supruga proslavljenog golmana planira da se porodi u Srbiji, a već je odabrala i kliniku.

- Termin Aninog porodjaja je kraj avgusta, a kako planira da se porodi u Beogradu na privatnoj klinici na kojoj je rodila Relju i Tadiju, porodično će doći u Srbiju mesec, dva ranije. Predrag će prisustvovati porođaju ukoliko mu to dozvole obaveze u klubu, i velika mu je želja da ovoga puta ne propusti mezimicino rođenje budući da je prošli put bio sprečen da bude uz Anu - kaže izvor i otkriva da Ana veruje svojoj doktorki i da ni po koju cenu ne želi da se porodi u inostranstvu.

Ana Rajković

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kao i u dva prethodna slučaja, Ana je rešena da se porodi u Beogradu. Iako ima priliku da rodi dete u inostranstvu, ne razmatra tu opciju jer je imala predivno iskustvo na privatnoj klinici na kojoj je rodila oba sina, a doktorki koja ju je porađala neizmerno veruje - zaključije izvor za Alo!.

Podsetimo, par očekuje naslednicu, a sada se Ana i oglasila za Alo! istakavši da par u prvi mah nije verovao da je u pitanju devojčica, budući da već imaju dva naslednika, te su bili ubeđeni da će i ovoga puta biti dečak.

- Hvala na čestitkama. Dugo smo priželjkivali devojčicu. U prvi mah nisam verovala da je žensko s obzirom na dva dečaka pre nje i ubeđenje da će i treće biti muško. Zaista joj se svi porodično radujemo i neizmerno smo srećni što će naša porodica postati bogatija - rekla je Ana za Alo!.

Alo/O.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading