MOGLA SAM DA MU KAŽEM NE, ALI HTEO JE DA MU RODIM DETE NA PRVU! Srpkinja zapalila u Emirate, pa upecala milionera
Foto: Instagram/printscreen

Milica Polskaja, važi za jednu od najbogatijih Srpkinja na našim područjima, a da joj je "kašika upala u med", priznaje i ona sama, kada je pre samo par godina naletela na bogatog Kazahstanca Almatiju i promenila svoj život preko noći.

Polskaja je eksluzivno za Alo!, rešila da otvori dušu i ispriča sve o svom životu koji kako tvrdi, mnogo se razlikuje od onog što možemo videti na društvenim mrežama, gde je prilično ažurna.

Milica gotovo svakodnevno postavlja razni sadržaj o svojoj "svakodnevnici" gde se jasno može videti, da Srpkinja pored svog supruga, živi u svili i kadifi.

Filip, Goša, Lav i Sofija su kruna njihove velike ljubavi, a evo i kako je izgledao njen život pre nego štp je upoznala svog supruga:

- Moram da priznam, moj život pre nego što sam upoznala njega, izgledao je "studentski". Išla sam na fakultet, nakon predavanja u čitaonicu, uporedo u teretanu, a volela sam i noćne izlaske petkom i subotom, koje nisam propuštala- izjavila je Milica.

Pre nego što je postala žena bogataša, bila je hoastesa i misica.

Pitali smo Milicu i da li se kaje zbog toga što je odustala od Pravnog fakulteta, koji je studirala u Nišu, a ona smatra da je donela pravu odluku:

- Odustala sam od fakulteta, zato što sam se udala.Izabrala sam porodicu, umesto obrazovanja.Mislim, mogla sam ja da kazem ”ne” današnjem suprugu kada me je zaprosio i da se vratim na Pravni fakultet u Nišu, pa i da otvorim svoju firmu,Ili radim za nekoga…Ali mislim da je moj izbor bio pametniji- priznala je Milica.

Mnoge je zanimalo i kako je izgledao prvi susret njenog sadašnjeg supruga i nje:

- Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku - kaže Milica.

Polskaja tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled, pa je priznala da je on već na prvu želeo da joj "napravi dete":

- Verujem u ljubav na prvi pogled. Mislim da osobe osete da je to to kada se prvi put pogledaju, jer smo to i muž I ja osetili. On je svom drugu rekao:”Ona će mi roditi sina”! Na šta je njemu drug rekao da je previše popio i da ide da spava (smeh)- priznala je Milica.

MOGLA SAM DA MU KAŽEM NE, ALI HTEO JE DA MU RODIM DETE NA PRVU! Srpkinja zapalila u Emirate, pa upecala milionera

Foto: Instagram/printscreen

 

Ističe da je uvek imala podršku svojih roditelja u svemu, kao i da svoju prošlost nikad ne bi menjala, jer je očigledno Bog imao takve planove za nju, a kako tvrdi ona nije samo lepa "rasipnica" već i ima privatni biznis, koji za sada drži u tajnosti.

Milica otkriva i šta ju je najviše prvuklo na njenom suprugu kojeg uvek skriva od očiju javnosti, kao i da li je istina da imaju intimne odnose čak 12 puta nedeljno:

Oči i zubi. Na prvi pogled. Na drugi pogled ramena I lepota, jako je lep.Što se tiče intimnih odnosa, istina je ...pa šta? Valjda je to normalno, kad volite nekog- priznaje Polskaja.

Pitali smo je i da li je pogađaju negativni komentari na društvenim mrežama, koje dobija svakodnevno, jer je nazivaju sponzorušom:

- Uopšteno ne. Mogu da me pogode jedino bolesni komentari koji vređaju moju porodicu. Sve što je na moj račun, me ne pogađa. Ono što volim da kažem je da Bog sve vidi- ističe ona.

Milica priznaje da se u Srbiju nikada ne bi vratila i da je život u Kazashtanu sličan životu u Srbiji, kao i da njen mentalni sklop ne bi mogao tu da se uklopi, jer kako tvrdi previše je sve konzervativno.

Pored toga što je lepa ona se odlično snalazi u kuhinji, a dodaje i da voli tradicionalna jela kao i da su njena deca i suprug, pravoslavne veroispovesti:

- Danas sam za ručak pravila musaku i pasulj u isto vreme, pa sam bila malo duže nego inače u kuhinji, volim i restorane.Volim razna jela, ali više naša- priznaje ona.

MOGLA SAM DA MU KAŽEM NE, ALI HTEO JE DA MU RODIM DETE NA PRVU! Srpkinja zapalila u Emirate, pa upecala milionera

Printscreen

 

Polskaja je otkrila i da se njen život izuzetno razlikuje od onog što plasira na društvenim mrežama:

- Ne pokazujem sebe kao ženu I majku.Tu stranu čuvam samo za svoju porodicu. Instagram I Tiktok su razonoda i hobi- izjavila je ona.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
simo

13.03.2024 10:47

Naduvena i veštačka, ništa prirodno!!!!!.