Dea Đurđević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznata voditeljka Dea Đurđević ističe da Mladena Mijatovića najviše voli u životu.

Voditeljka je gostujući u jednoj emisiji otkrila je detalje ljubavi sa svojim partnerom i kolegom Mladenom Mijatovićem.

- Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno reći da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim. Imala sam ja ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli - isprčala je Dea.

dea đurđević

Foto: Youtube/Printscreen

 

Istakla da sve probleme uspevaju zajedničkim snagama da reše.

- U našoj kući se ja kod naše kući osećam neopterećeno, potpuno relaksirano. To je ta baza koju sam naučila u primarnoj porodici, da mi kuća bude oaza mira i sigurnosti. Tu idemo i kada smo srećni i kada smo tužni. Uspeli smo da napravimo bazu u kojoj je sve rešivo, samo je bitno da uvek budemo tu - kazala je Dea u emisiji "Na terapiji sa Slvicom Đukić Dajanović" na Blic televiziji.

Tom prilikom voditeljka se prisetila i šta joj je mama savetovala kada je počela da živi sa Mladenom.

- Majka mi je rekla kada smo počeli da živimo zajedno: "Prvi put kada budeš osetila grč u stomaku i da ti je muka kad kreneš kući, to više nije tvoja kuća, onda dođi kod mame". Čim dolaziš sa mučninom u želucu, znači da tebi tamo nije lepo. a u kući mora da bude lepo - rekla je Dea u gorepomenutoj emisiji.

Dea Đurđević u providnoj haljini

Printscreen

 

Podsetimo, Dea je nedavno otkrila detalje svog oporavka posle teške saobraćajne nesreće i tom prilikom otkrila šta joj je najteže palo u tom periodu.

- Ono što mi je najteže padalo je trenutak kada sam zvala da mi promene pelene! To je nešto što nisam mogla da prihvatim... To me jedino plašilo! Momenat da ostanem nemoćna i da ne mogu da vršim osnovne fiziolške potrebe. Da ostanem bez ruke, pomirila bih se sa tim, ali ovodrugo bi bilo bilo strasno - rekla je ona tada u emisiji Premijera - Vikend Specijal.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading