Anica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznati glumac Lazar Ristovski uživa već mesecima u ljubavi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Tada, kada je otkriveno da je Lazar zaveo Anicu, pisalo se takođe i da je svojoj bivšoj supruzi otkazao angažman u seriji "Drim tim", a umesto nje ubacio svoju novu devojku.

Nakon što je se na mrežama prvo pojavio jedan od snimajućih dana pomenute serije, kada je Anica rekla Lazaru da je svinja i da ga ostavlja, sada se pojavio još jedan njihov razgovor, a tema su bila muška deca.

Lazar, Anica

Foto: DrimTim/RTS

 

Meni su nudili očevi, od ovih što prave samo žensku decu, nudili su mi po 100.000 evra samo da im otkrijem tajnu kako se prave muška deca - rekao je Ristovski, na šta mu je Anica odgovorila:

- I kako se prave? - dodala je ona.

Pa, da vam pokažem ili? - rekao je Ristovski.

Lazar, Anica

Foto: DrimTim/RTS

 

Podsetimo, Lazar je i sam u jednom intervju rekao zbog čega je došlo do kraha braka sa Danicom Ristovski.

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac u ispovesti za magazin Glorija, te dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading