Saša Popović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

U jeku promena u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nekadašnji direktor Grand produkcije Saša Popović dotakao se i ko je, po njemu, najbolja voditeljka zabavnog programa.

Saša je priznao ono što mnogi nisu očekivali, a ovo ime sigurno dugo nište čuli.

Mnoge voditeljke bi mogle da vode ovaj projekat, nije to toliko zahtevno kao što je biti član žirija „Zvezda Granda“. Sad sam čuo da Tamara Raonić, koja je sedam godina radila Grand, da hoće da se aktivira. Po meni je ona jedna od naših najboljih voditeljki kada je u pitanju šou program, kad su u pitanju zabavne emisije, ona to drži u malom prstu. Eto, to sam čuo sada i bilo bi mi drago da se vrati, ne mislim u ‘Zvezde Granda’, nego na televiziju -rekao je Saša.

 

 

Saša je otkrio kako je došlo do toga da Ana vodi Zvezde Granda.

Niko me nije zvao. Možda su sve čekale da vide moju reakciju, ali to sam prelomio odmah, da se mnogo ne spekuliše oko toga. Odmah sam obavestio članove žirija i svi su zadovoljni što je nova voditeljka Ana Sević – odgovorio je Saša, a potom priznao da voditelj pomenutog takmičenja ne mora da bude poznat.

- Voditelj ne mora da budem poznat. Evo, Sanja Kužet kad je došla 2013/14 i mislim da je čak niko nije znao, radila je Vremensku prognozu na Pinku, mislim da je bila nepoznata. Meni se dopala, slučajno sam je video u nekoj emisiji i pozvao sam je. I evo Sanju Kužet danas svi znamo. Prema tome, kad je u pitanju voditelj, on ne mora da bude poznat, ali kad je u pitanju član žirija i te kako mora, mora da poznaje muziku, mora da je u toj sferi – zaključio je Popović za "Grand".

Podsetimo, pevačica i voditeljka Ana Sević menja Sanju Kužet u „Zvezdama Granda“, dok je ona na porodiljskom, a kreativni direktor „Granda“ Saša Popović otkrio je da je ona bila i prvi i jedini njegov izbor, iako se spekulisalo o još nekim imenima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading