Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo/A. Nalbantjan

Roker Đorđe David, nedavno je dospeo u žižu javnosti nakon stravične nesreće koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, gde je usmrtio jednu žensku osobu.

David je nakon nesreće nekoliko boravio u Makedoniji, dok se nije završila celokupna istraga. Nakon što je oslobođen krivice, roker se vratio u Srbiju nakon čega je održao pre konferenciju povodom tragičnog događaja i tom prilikom ispričao sve detalje kobne noći. 

Inače, Đorđe je automobilom udario ženu koja je stajala nasred puta, a potom i sleteo u šipražje i pukom srećom izvukao živu glavu i prošao bez većih povreda. 

Njegov automobil potpuno je uništen, zbog čega je završio na auto otpadu. 

Roker je imao dug razgovor sa čovekom nesrećne žene koju je udario. Kaže da mu je to bilo od velikog značaja.

- Ja sam se susreo sa čovekom čija je supruga stradala u toj saobraćajnoj nesreći. Razgovor koji sam sa njim vodio je krajnje ljudski, normalan, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam, to mi je bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa svog srca jer sam znao da on želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Mislim da je to očistilo neke oblake u glavi. Jako mi je važno da je čovek svestan cele situacije. Ja sam u tom trenutku postupio najbolje moguće - rekao je roker.

- Nisam ga lično pozvao, iako sam telefon imao, zamolio sam advokata Viktora koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javno mesto, jedan prekoputa drugog. To je veoma emotivan razgovor koji je trajao 45 minuta, to nikada neću zaboraviti. Do te mere mi je važno kao i rođenje mog deteta, prvi poljubac, prvi koncert i slično - rekao je Đorđe David.

GrandOnline 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading