Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš žive godinama u ljubavi i harmoniji.

Oni se vole kao prvog dana, a to potvrđuju i njihove komšije.

- Leti je kod njih pravi spekatkl. Svi se okupe u dvorištu jer je veliko i bude baš veselo. Pevačica zna da zapeva, suprug je prati na harmonici, a deca uživaju. Od kada se njena ćerka udala za malog Miloša Vujanovića, onog pevača, sada se i on priključi tašti u pevanju. Baš su vesela porodica - kaže jedan komšija, a njegova supruga dodaje:

- Uh, Zoka je opasna. Zna ona i da povikne. Često je čujemo: "Miroljube, donesi ovo", "Miroljube, pomeri se". Zna da se naduri kao dete. Ali sa nama je fina. Baš je ljubazna. Pozdravi nas sve, kada se nekom od naših nešto lepo desi, čestita. Kemiš je prava dobrica. On je u nju zaljubljen kao prvog dana. Tolika ljubav, to nije realno. Svuda idu zajedno. On joj nekada bude kao vozač - objasnila je komšinica za Blic TV.

Podsetimo,  Zorica Brunclik ima čak četvoro dece - tri ćerke i jednog sina. Svako od njih dobila je iz veza sa različitim muškarcem, ali je sa svom svojom decom u ljubavi i sve ih je prihvatio i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. Sa Kemišem Zorica je dobila svoju najmlađu ćerku Zlatu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading