Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Teodora Džehverović, popularna pevačica, posebno među mlađom publikom, iz nedelje u nedelju, stalno ulazi u nove estradne sukobe sa kolegama.

Teodora je nedavno imala žestok okršaj sa svojom mlađom koleginicom Emom Radujko, u kome ju je nazvala svojom jeftinom kopijom i klonom a ujedno je i podsetila da pre nego što je postala popularna Radujko je bila Teodorin fan.

Sada, pevačica je nagazila kontraverznog repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, nedeljama unazad provocira Teodoru fotografijama koje su parodjialnog karaktera na kojim "doji" Džehverovićku uz svoje dobro poznate mantre: "Desinger je tata".

desingerica

Dragomir Despić Desingerica, printscreen Instagram

 

Međutim, Teodora je rešila da odogovori reperu na prozovike, koji je poznat po skandaloznim nastupima koji su često na samom stubu srama, pa je postavila na svom Instagram profilu kratak odgovor na njegove provokacije.

- A šta će jadan (smeh)- napisala je kratko Teodora.

desingerica

Dragomir Despić Desingerica, printscreen Instagram

 

Da li će joj reper odgovoriti, ostaje nam da ispratimo, ali nema sumnje da je na pomolu novi estradni rat.

Podsetimo, voljena i zaljubljena Džehva je dobila ogroman buket crvenih ruža od dečka slovenačkog košarkaša Matica Rebeca. Njenoj sreći nije bilo kraja čime se i pohvalila svima na mrežama. 

- Da te čini istinski srećnom i da ti kaže koliko si lepa- poruka je koju je pevačica objavila uz fotografije na kojima ne skida osmeh sa lica. 

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading