Donatela Versaće
Foto: EPA/EPA

Sofija Milošević, manekenka i supruga fudbalera Luke Jovića, definitivno živi život u svili i kadifi, pored Jovića, plavuša ima život o kojima mnogi mogu samo da maštaju.

Zgodna Sofija vrlo je ažurna na društvenim mrežama, pa gotovo svakodnevno je možemo videti kako uživa po skupocenim restoranima i šopinguje zajedno sa svojim prijateljima, dok njen suprug vredno trenira i igra u Italiji za prestižni klub u Milanu.

Sofija je rešila da se pozabavi i svojom karijerom, pa je najavila da će biti uskoro ponovo na modnoj pisti u Milanu, međutim mnoge fanove šokirala je njena poslednja fotografija na društvenoj mreži Instagram, a reč je o poklonu koji je dobila od Donatele Versaće, sa sve posvetom u pismu.

sofija

Sofija Milošević, printscreen Instagram

 

Na fotografiji se vide srebrne cipelice sa otvorenim prstima, poznate modne kuće "Versaće", a Miloševićka se i javno zahvalila Donateli na društvnim mrežama.

Mnogi su odmah krenuli da nagađaju koja je vrednost poklona, ali cena je vrtoglavih 1.000 dolara.

- "Donatela, baš si široke ruke", "Razvalićeš Milano u njima", "Ovo je samo za reviju" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Sofija je ranije ispričala da bi volela da posle svadbe Luka i ona porade i na trećem detetu.

Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici - ispričala je manekenka.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading