Voditeljka
Foto: Printscreen/Printscreen

Voditeljka BBC Njuza, Marjam Moširi, mislila je da ima još nekoliko sekundi do uživo prenosa, pa je u podne po britanskom vremenu u televizijskom programu milionskom auditorijumu pokazala srednji prst.

Brzo je spustila ruku i prigušila izraz lica, sa podignutom jednom obrvom, te je počela da čita naslove vesti na ozbiljan i staložen način.

BBC

Printscreen

 

Voditeljka se izvinila na platformi X  rekavši da se šalila sa timom, pretvarajući se da odbrojava prstima.

Voditeljka

Printscreen

 

- Kada smo odbrojili do 1, okrenula sam svoj prst u šali i nisam shvatila da će ovo biti uhvaćeno kamerom - napisala je Marjam na društvenoj mreži i dodala:

@dailymail I dont think we were meant to see that 😳 BBC News presenter Maryam Moshiri was caught putting her middle finger up to the camera while live on air #bbcnews #tvblooper #tvfail #newsbloopers #fyp #news ♬ original sound - Daily Mail

Bila je to privatna šala s ekipom i jako mi je žao što je izašla tako javno. Nije mi bila namera da se ovo dogodi i žao mi je ako sam nekoga uvredila ili uzrujala. Bila je to glupa šala koja je bila namenjena malom broju mojih prijatelja.

Komentari su se nizali na društvenim mrežama. Neki su joj zamerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, pozivajući se na njeno pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako "i oni isto misle o svom poslu".

BONUS VIDEO: 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading