Kuća Milice Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Popularna pevačica Milica Pavlović od kada se pojavila na estradi ističe koliko je ponosna na jug Srbije i svoje selo Donji Bunibrod. 

Milica je na selu odrasla sa bakom i dekom, a sada je pokazala kako je uredila dom i dvorište. Kako je navela, najlepše se oseća kada ode kući gde je sve seća na detinjstvo i dane dok su joj baka i deka bili živi.

- Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi - napisala je Milica.

Podsetimo, Milica se jedno vreme nije pojavljivala niti se oglašavala jer je bila na odmoru koji joj je bio preko potreban.

- Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije - mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli, ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, taj raj i energija su me inspirisali da prvi dan kad sam sletela u Srbiju uletim u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila ovo i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je "kliknulo" dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. Mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Voli vas Milica - objasnila je Milica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading