Elektra
Foto: Privatna arhiva/IGOR ŽIVKOVIĆ

Elektra Elite, transrodna pevačica koja živi na relaciji Švajrcarska-Beograd, ne prestaje da intrigira domaću javnost svojim ponašanjem i često skandaloznim izjavama, koje se kose sa društveno prihvatljivim, ali svi znaju da je ona pravi skandal majstor.

Pevačica je vrlo ažurna na društvenim mrežama, gde se uopšte i ne trudi da sakrije u kakvom luksuzu i bogatstvu živi, a da dobro zarađuje, možemo videti, na osnovu njene poslednje objave na pomenutoj mreži.

Elektra je objavila video snimak skupocenog sata, koji je od suvog zlata, a reč je o najpopularnijoj marki "Roleks".

Elektra Elite

Elektra Elite, printscreen Instagram

 

Ona je više puta otvoreno govorila o načinu na koji zarađuje, te je opšte poznato da je njen primarni posao, najstariji zanat a da joj je muzika hobi.

Odmah su usledeli i komentari i razna nagađanja, da li se Elektra počastila sama ili je poklon dobila od nekog klijenta.

Međutim, za Alo! Elektra je otkrila od koga je dobila ovaj skupoceni poklon:

To nije ni prvi ni poslednji Rolex koga sam dobila, a bilo ih je mnogo.Ovaj mi je posebno važan i vezan za meni najbitniju osobu na svetu, a to je moja ljubav najveća na svetu. Moj "A" - izjavila je Elektra.

Elektra

Igor Živković

 

 

Ko je tajanstveni "A" možemo samo da naslutimo, ali na osnovu njene izjave, reklo bi se da je neko napokon osvojio zanosnu crnku.

Podsetimo, pevačica niže hit za hitom, a njene izjave često postaju viralne na društvenim mrežama. Iako je promenila pol, često je izjavljivala da će svojoj deci zauvek ostati tata.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading