Aleksandra
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Mlada muzička zvezda, Aleksandra Prijović, je nakon niza izuzetno uspešnih nastupa u Osijeku i Zagrebu zaradila gotovo 3,5 miliona evra, prema informacijama koje su objavljene na portalu hrvatskog 24sata.hr.

Ovo impresivno ostvarenje nije kraj jer je Aleksandra najavila dodatne koncerte u gradovima poput Rijeke i Varaždina.

Interesovanje za njene nastupe je bilo izuzetno veliko, s obzirom na to da su se karte za prve koncerte u oba grada rasprodale za manje od jednog dana.

Zbog toga je pevačica najavila nove datume kako bi zadovoljila interesovanje publike koja nije uspela da nabavi ulaznice za prvobitne koncerte.

Prija će pred hrvatskom publikom pevati u dvorani Zamet. Karte se prodaju u četiri kategorije: fan pit za 30 evra, vip stolovi za 45, tribine za 32, te parter za 25 evra.

Prema zvaničnim informacijama, kapacitet dvorane je 5.000 ljudi, oko 2.350 odlazi na tribine i VIP stolove, a ostalih okvirno 2.500 (kapacitet dvorane je smanjen zbog stolova) na parter i fan pit. Samo na kartama za sedeća mesta i stolove, Prija će zaraditi 78.000 evra, a na preostala mesta oko 68.750 evra.

Ako se sve zbroji, po areni će zaraditi nešto manje od 147.000 evra, a za trenutno najavljene tri, otprilike 441.000 evra.

Treba napomenuti da je ovo iznos bez troškova zakupa dvorane, kao i ostalih troškova produkcije, garderobe i druge opreme.

Aleksandra Prijović

Jurica Cvitanić / Extra FM

 

Iz Centra Zamet su rekli da informacije o ceni zakupa dvorane nisu dostupne za javnost.

Iako su cene karata nešto drugačije, kapacitet varaždinske dvorane isti je kao i riječke, pa se može pretpostaviti da će u dve najavljene arene tamo zaraditi 294.000 evra.

Telegraf

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading