TO NA RTS-u NIJE LAKO DOBITI! Voditeljka dala otkaz, a kada otkrila razlog, sve je postalo jasno
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Danijelu Pantić publika je upamtila kao voditeljku najpoznatijeg kviza Slagalice.

Danas je predana majka i supruga, a nedavno je za medije otkrila pravi razlog odlaska sa RTS-a:

- Odlazak sa RTS bila je teška odluka, jer je to bila prva velika televizija na kojoj sam naučila mnogo, stekla slavu i imala odlične godišnje odmore. Ipak, za takav brend kakvim su smatrali "Slagalicu" moja plata bila je mizerna te 2012. godine. Sve te dobre uslove zamenila sam za bolju platu na drugoj televiziji nastavila da učim i razvijam se. U međuvremenu sam se upustila u preduzetničke vode, edukaciju u oblasti komunikacije, medija i koučinga, - priča Danijela pa nastavlja:

- Iskreno, kada sam napustila RTS, jedan od razloga bio je i taj što sam poželela da radim neki drugi format osim kviza. Želela sam autorsku emisiju, a to na RTS-u nije lako dobiti. Tada mi nije palo na pamet da ću se opet vratiti kvizu i formatu koji je sada sve popularniji među publikom, koliko među TV gledaocima, toliko i među korisnicima internet kvizova. Sada sam veoma zahvalna i srećna što radim "Mozaik", što se družim sa takmičarima.

Inače, Danijela koja se danas preziva Pantić Conić udata je za šest godina mlađeg.

- Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja sa mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati - rekla je svojevremeno voditeljka za "Gloriju".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading