Rada Manojlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Rada Manojlović, već duži vremenski period čami sami, bez emotivnog partnera, a kako je opšte poznato, jedini za kojeg su svi naširoko znali bio je Haris Bekrić, sa kojim je Manojlovićeva odlučila da stavi tačku na romansu.

Nakon toga nizale su se razne spekulacije, a sve je zanimalo da li je neko uspeo nakon njega da osvoji njeno srce, a Rada je i govorila jednom prilikom na tu temu bez dlake na jeziku i imalo okolišanja:

- Ne znam da li se plaše, ali niko mi ne prilazi (smeh). Niko mi ne prilazi zato što sam dosta odbojna, samo sam nasmejana pred tobom i pred kamerama. Ovako sam vrlo nepristupačna i nisam zainteresovana. Zaista sam samo nasmejana i fina pred novinarima i sedmom silom, dok uživo ne odajem taj osećaj i taj vajb da neko može da mi priđe da me „startuje“. Nisam zainteresovana i to se nekako vidi, mislim dva metra oko mene (smeh) – ispričala je Rada.

Pevačica je rekla da se nada da će u ovoj godini uspeti da pronađe svoju srodnu dušu:

Sigurno, ja se samo otvorim samo prema tom nekom koga ja kibicujem, što bi se reklo. Ovi ostali nekako naiđu na tu hladnoću od mene – priznala je pevačica u jednoj emsiji za Grand.

Podsetimo, pored novog albuma, Rada planira da novac uloži u lokale, a posao će voditi njene sestra Maja, koja je ujedno i Radin menadžer.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading