Halid Muslimović
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Poznato je da pevač Halid Muslimović već godinama uživa u veoma skladnom braku sa Adelisom, a sada je otkrio i nove detalje iz života.

Naime, on je, gostujući u jednoj emisiji, otkrio da je pored nje ima još žena, pa je iznenadio i kako su se uopšte i upoznali. 

Halid Muslimović gdoinama uživa u skladnom braku sa Adelisom.

Ja sam imao tri devojke. I zakažem jednoj u osam, jednoj u devet jednoj u deset sastanak. Adelisa je bila ova što je trebalo druga da se pojavi. Ja sam se sakrio u ćošku i gledao. Ova što je došla u osam čekala je do osam i dvadeset i otišla. Adelisa je došla u devet i čekala. Ova što je došla u deset isto je otišla posle dvadeset minuta. Adelisa je čekala do pola jedan dok se ja sa društvom raziđem. Tako je dobila prednost – ispričao je Halid, a potom otkrio da se ipak šalio, ali je nasmejao sve u studiju.

IMAO SAM TRI DEVOJKE U ISTO VREME! Halid Muslimović šokirao izjavom u emisiji, priznao kakvo mu je zaista stanje u braku!

Foto: Printscreen/instagram

 

On je otkrio i da je njega supruga bila veoma popularna.

Adelisa je bila popularna, radila je sa svojim bendom. Imala je jednu pesmu „Vozovi“ koja je već počela da se vrti po radio stanicama. Onda je počeo taj prokleti rat koji je sve poremetio. U tom trenutku smo počeli našu vezu koja je eto održala se do danas. Imamo dvoje dece i troje unučadi – rekao je Halid dodavši:

- Analizirao sam sebe. Ja sam veoma odgovorna osoba. Želim da ono što zacrtam bude bukvalno tako. Ja sam sadista, ali u smislu da sve hoću da uradim sada. I sve planiram. Ne volim ništa da ostavim za sutra, želim sve sad i odmah, a Adelisa nije takva, ona ima običaj da za nešto kaže „hajde da prenoći“ – rekao je Halid, prenosi "Grand".

Podsetimo, Halid je već više od dve decenije u braku sa Adelisom Hodžić, sa kojom ima ćerku Lejlu i sina Enisa.

Kao i Halid, i njegova supruga se bavi pevanjem i veoma je poznata pevačica u Bosni. Uprkos brojnim iskušenjima na koje ih je stavljala profesija, njih dvoje su uspeli da održe svoj brak.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading