Anastasija i Gudelj
Foto: Printscreen/Printscreen

Nemanja Gudelj, fudbaler i suprug ćerke popularne pevačice Svetlane Cece Ražntaović, Anastasije, na svom Instagram nalogu podelio je fotografiju koja je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Naime, Gudelj je pokazao fotografije pre i posle transplatacije kose, u rasponu od šest meseci.

 

 

Nemanja je dole ispod pomenute objave napisao i svoje iskustvo sa klinikom i samom procedurom, koju je uradio, a nedavno smo imali i priliku da čujemo da je sama Anastasija podržala svog supruga u ovoj nameri:

- Sa oduševljenjem sa vama delim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Pre 9 meseci poverio sam doktoru moju transplantaciju kose i rezultati su neverovatni. Njihova stručnost i profesionalizam su me mnogo usrećili. Velika pohvala njihovom fantastičnom timu na brizi i posvećenosti. Zauvek zahvalan na ovoj transformaciji - napisao je on.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija žive u Španiji, zbog sportskih obaveza njenog supruga, a par je nedavno i pokazao na svojim društvenim mrežama, kako su obeležili dan zaljubljenih:

Na stolu je Anastasiju sačekao veliki buket crvenih ruža, baloni u obliku srca i usana, bombonjera i roze šampanjac.

- Srećan Dan zaljubljenih, bubiška moja! Volim te zauvek - napisao joj je na čestitki Gudelj koji se potpisao kao Buba- napisao je Gudelj.

BONUS VIDEO 

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading