Golišava Ema Radujko
Foto: Alo/Printscreen

Jedva punoletna Ema Radujko, postala je preko noći popularna, a mnogima je prva asocijacija na pomen njenog imena, zanosno telo i provokativni spotovi u kojima je oskudno obučena.

Ema iako je mlada, ređa uspehe na poslovnom polju, a posebno je zanimljiva mlađoj populaciji, a neretko je porede sa njenom ljutom rivalkom Teodorom Džehverović, iako imaju istu menadžerku, koja je zadužena za oragnizaciju njihovih nastupa.

Vatrena Ema, rođena je 20. juna davne 2004. godine, u Bosni i Hercegovini, svoju popularnost stekla je na društvenoj mreži Tik Tok, a nakon toga usledio je prvi singl "Top" u kome je bila skoro gola, sa svega 16 godina.

Spot je izazvao lavinu negativnih komentara, a Emi je to obezbedilo vizit kartu za uspešnu karijeru, jer je nakon toga nastavila u svom prepoznatljivom stilu da ređa hitove.

Međutim, mnogi ne znaju koliko je zapravo visoka prezogdna Ema, koja redovno na svom Instagram nalogu, postavlja vruće kadrove iz teretane na kojima vežba.

Ema je visoka 162 centimetra, a podsetimo Teodora Džehverović je reka da onakav javni istup Eme Radujko nije očekivala i tada je žestoko odgovorila mladoj pevačici, istakavši da ju je u početku Ema kopirala i bila njen fan.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading