Neda Ukraden se skinula
Foto: Alo/Printscreen

Neda Ukraden, izgleda kao zmaj, iako uveliko gazi u osmu deceniju života, a njena lepota i izgled, gotovo su svakodnevno tema o kojoj se mnogo govori i piše.

Popularna pevačica vrlo je ažurna na društvenim mrežama, gde svakodnevno postavlja razni sadržaj iz njenog privatnog života.

Nedu smo imali prilike da vidimo kako izgleda i u kupaćem kostimu, pa možemo slobodno da kažemo da je zategnuta kao praćka iako je uveliko baka.

Međutim, mnoge zanima podatak koliko to ima godina Neda Ukraden, a sada je sve jasno kao dan, nema laži nema prevare, rođena je davne 1950.godine 16.avgusta u hrvatskom gradu Imotski, tako da Neda sada ima 73 godine.

Na njenoj vitkoj liniji i mladolikom izgledu, pozavidele bi im mnoge mlađe koleginice.

O održavanju svoje linije i zdravlja Neda je jednom rekla i naglasila da je ključ njene vitke linije upravo uravnoteženna ishrana, a omijeno povrće joj je raštan.

- Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu... Kraljica mog stola je raštan, to povrće obožavam. Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine. Ali, kad preteram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvek bitna - izjavila je Neda jednom prilikom.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading