Goran Bregović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Muzičar Goran Bregović kupio je pre deset godina luksuznu vilu u Istanbulu. Nekretnine u ovom delu Istanbula koštaju oko milion i po evra, a Bregović je za svoju dao čak dva miliona evra!

Međutim, nije poznato za koliko ju je sada prodao. Imanje koje je bilo u vlasništvu porodice Bregović s jedne strane izlazi na moreuz koji razdvaja Evropu i Aziju, a sa druge na šumu.

- Pre izvesnog vremena je bilo govora da Brega ima kuću ovde u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. U tom delu Bosfora nijedan naš čovek nema nekretninu, tako da je on svoju najverovatnije prodao. Detalje ne znam, ali znam ceo kvart. Ovde živim 30 godina i znao bih da je on i dalje vlasnik neke kuće. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na evropskoj obali Bosfora, ali poslednjih godina ga nisam video ovde u Istanbulu - ističe izvor za Informer.

Podsetimo, Bregović ima kuće i uopšte nekretnine širom sveta - u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu. Bregi je između ostalog popularnost donela i saradnja sa Emirom Kusturicom na filmovima "Dom za vešanje", "Arizona drim" i "Podzemlje".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading