Sablja
Foto: Printscreen/Foto: RTS

Emitovanje dugoočekivane serije "Sablja" pomereno je i njeno emitovanje neće biti za vikend kako je i najavljeno.

U pitanju su prve dve epizode, a u saopštenju koje je poslala Radio-televizija Srbije navode se da će zbog poštovanja pravila emitovanje iste biti odloženo.

- Prvi zvanični trejler serije „Sablja“ privukao je veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti. Politički triler o atentatu na srpskog premijera Zorana Đinđića, posle prvih najava izazvao je veliko interesovanje evropskih televizijskih kuća, kao i najvećih svetskih filmskih distributera. Uz zainteresovanost evropskih Javnih servisa za emitovanje serije - stigao je još jedan poziv koji sanjaju filmski autori širom sveta.

- Jedan od najprestižnijih festivala filmskih i serijskih sadržaja razmatra mogućnost da „Sablju“ i priču koja je te 2003. godine potresla Srbiju, ali i čitavu svetsku javnost, uvrsti u svoj program. Zato, poštujući pravila evropske i svetske filmske industrije, a u cilju promocije domaće kinematografije u svetu, serija "Sablja“ na RTS-u biće emitovana u novom terminu o čemu ćemo blagovremeno obavestiti gledaoce - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading