Aleksandra Prijović Osijek
Foto: Alo/JuricaCvitanić/ExtraFM

Pevačica Aleksandra Prijović pre nekoliko meseci održala je pet koncerata u zagrebačkoj Areni. 

Prijovićka je tada postavila nove rekorde, a o ovom fenomenu mnoge javne ličnosti dale su svoje mišljenje. 

Hrvatska pevačica, Josipa Lisac, održala je veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova. Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju.

Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo hteli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mesto i ne želim da kročim sada tu - rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Svi su ovo njeno obraćanje povezali sa Aleksandrom Prijović, a kako je pet puta izgovorila "o ne", publika je povezala sa pet zagrebačkih arena srpske pevačice. 

 

 

Ispod snimka krenuli su da se nižu razni komentari:

 - " Ova ne može okuputi ni svoje u kući da je slušaju, ljubomorna babuskara", " Ova umetnica ne može Aleksandri Prijović ni pod prozor da pljune", " Iskompleksirana baba", "Ti možeš samo da sanjaš Arenu" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Josipa je u jednoj emisiji na pitanje kako komentariše činjenicu da je Aleksandra rasprodala karte za pet Zagrebačkih arena, odgovorila:

- Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno - istakla je Josipa tom prilikom.

Osoba koja je snimila ovaj trenutak na koncertu i objavila na Tiktoku napisala je da je Josipa Lisac izvređala "cajkersku Arenu Zagreb" .

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading