NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA U ZATVORU ZBOG DROGE Bivšeg optužila da je makro, pa sve detalje otkrila javno
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Ema Lapin javnosti je postala poznata u rijalitiju "Parovi", a kasnije se našla u centru skandala zbog informacije da je završila u zatvoru zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Ema je sa 22 godine već billa iza rešetaka, a jednom prilikom govorila je o tom periodu.

- To je generalno bila neka osveta, bila sam mlada i naivna, zaljubila sam se i svašta nešto se tu izdešavalo. Mislim da niko ne treba da osuđuje druge, ko danas zna šta se tamo nekome desilo. Dok ne upoznate osobu, ne možete da vidite šta se zapravo toj osobi desilo. Šta sam ja znala sa osmanaest godina, klinka, zaljubljena luda glava, malo strah i ljubav i eto krenula sam pogrešnim putem – rekla je ona i dodala:

- To je sada iza mene i ja se nosim sa tim. Svašta se pisalo, pola od toga možemo da bacimo u vodu, ja nikada nisam davala izjave šta se zapravo desilo. Na sudu sam se branila ćutanjem, potpisala sam da sam kriva, lagala sam na sudu, to je tako otišlo. Bila sam na izdržavanju kazne, proces je završen i ja sam izašla. Kakav je moj život bio, to znam samo ja i moja porodica, uspona i padova je bilo, ja se ponosno nosim sa svim dešavanjima oko mene i mog života, ne bih preporučila nekome da mu se desi kao meni, ali sada kada pogledam ponosna sam na sebe i ne kajem se jer svako zlo nosi nešto dobro – šokirala je Ema izjavom, te istakla da je iz svega izašla kao jača osoba.

- Meni je u početku bilo krivo i kajala sam se, a onda sam prestala da se kajem, oprostila sam svima sve. Krenula sam novim putem, nemam čega da se stidim, ponosna sam na sebe, shvatila sam gde sam grešila, nije mi žao što se to desilo, ovo iskustvo me je ojačalo – zaključila je pevačica.

Inače, ona je bila u vezi sa Markom Perovićem tokom trajanja "Parova", kojeg je kasnije optužila za krađu i da je makro.

2017. godine policija je upala u njen stan na Novom Beogradu gde je zatekla čak šest kilograma marihuane i elektronsku vagicu sa tragovima marihuane. Ona je tada uhapšena i u pritvoru je provela oko mesec dana. Potom je priznala krivicu, a onda je završila u požarevačkom zatvoru gde je odgovarala za pomenuto krivično delo, pa je krajem 2021. puštena na slobodu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading