Aleksandra Prijović Osijek
Foto: Alo/JuricaCvitanić/ExtraFM

Pevačica Aleksandra Prijović za autfite ne štedi novac, te je tokom koncertne turneje nosila razne skupocene komade. 

Prijovićka je održala pet koncerata u Osijeku, a 10 autfita, koliko je promenila, dala je 20.000 evra. 

Pevačica je u Osijeku najviše nosila modele "versaće", a posebno se potrudila druge večeri, kada je samo za haljinu ovog čuvenog italijanskog brenda, iskeširala 7.000 evra.

Inače, Aleksandra je prvi koncert započela u unikatnoj haljini u obliku mašne, a svake večeri imala je različite komade. 

Zlatna haljina u obliku mašne koštala je 3.000 evra, dok je na drugom koncertu ponela crni kombinezon sa srebrnim vezom od 4.000 evra. Treće veče je otvorila sa zlatnim kombinezom od 4.000 evra, a četvrto u crnom čipkanom iste cene.

Drugi deo koncerta bio je rezervisan za modele najpoznatijih modnih kuća, pa je tako prve večeri fanovima u Osijeku zapevala u "mugler" helankama od 350 evra i belom sakou sa korsetom od 2.100 evra.

Druge večeri, Prija je ponela i famoznu "versaće" ljubičastu metalik haljinu od 7.000 evra, dok se treće večeri odlučila za crni kožni top i mini-suknju istog brenda od 2.800 evra.

Poslednje veče obukla je šarenu mini metalik haljinu brenda "raban" od 3.500 evra, a posle se presvukla i u "balman" crnu haljinu sa detaljima u obliku srebrnih zvezda. Sve ovo dovodi do ukupne cifre od 20.000 evra, piše "Kurir". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading