Dino, Zdravko
Foto: Promo/Foto: Alo/ilustracija

Pevači Zdravko Čolić i Dino Merlin nakon mnogo godina ponovo su ukrstili svoje glasove. Zdravko je prošle nedelje  u Sarajevu snimio spot za pesmu čiji je autor upravo Merlin.

U pitanju je pesma Biraj ti, zbog koje je Čolić boravio par dana u Sarajevu radi snimanja spota.

Ovo nije prvi put da najveće muške zvezde u regionu sarađuju.

Inače, malo ko zna da je pre 18 godina Dino napisao jedan od najvećih hitova Čole, a to je pesma Kao moja mati, a pre 34 godina uradio je i pesmu Da ti kažem šta mi je.

Kako kaže izvor koji je bio na snimanju spota, pesma će sigurno biti veliki hit. Spot je snimljen u gradu odakle su obojica potekli, tema pesme nema veze sa Sarajevom, već se pominje Beograd. Scene su snimane u jednom od najlepših restorana.

- Biće ovo jedna pesma uz koju će moći i da se plače i da se veseli. Da se čaše lome i od sreće i od tuge. Mnogo ljudi je učestvovalo u spotu, a radio ga je jedan od najpoznatijih bosanskih reditelja Arnej Misirlić. Sve je bilo u strogoj tajnosti, pa su učesnici na setu morali da ostave telefone u zasebnoj prostoriji. O tekstu pesme ne smem mnogo da pričam, ali verujte mi pevaće se i po kućama i po kafanama i na svadbama - rekao je izvor za Kurir.

Podsetimo, na Merlinovom koncertu u Beogradu koji je bio prošle godine u novembru jedan od gostiju bio je i pevač Zdravko Čolić. Kada se on pojavio na binu te večeri aplauz je trajao više od šest minuta. Tada je Dino za domaće medije izjavio da mu je Čola rekao da može biti gost samo jednu noć, na šta mu je on odgovorio da nema nikakvih problema i da samo izabere koji će to biti dan. Dino je u jednom intervjuu otikrio i da je Čolić njegov idol i da je kao mali želeo da bude kao on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading