SLAVICA ĆUKTERAŠ KROZ SUZE OTKRILA BOLNU ISTINU O RAZVODU Pevačica se potpuno slomila: Zaljubljenost je umrla još u braku
Foto: Printscreen/Printscreen/BlicTV

Pevačica Slavica Ćukteraš se sa ocem svog deteta upoznala preko zajedničkih prijatelja, a nakon samo par dana poznanstva pevačica je spakovala kofere i zaputila se u Italiju kod njega na par dana. Veridba je potom usledila nakon 15 dana, što je rezultiralo i svadbom.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su 2016. godine. Međutim, došlo je do kraja njihove romanse, čemu je ona sada progovorila.

Na pitanje koliko boli kada umre zaljubljenost, Ćukteraševa je progovorila u jednoj emisiji, a pustila je i suzu.

- Boli mnogo, samo što je zaljubljenost kod mene umrla još u braku. Smatram to svojim porazom i krahom. Boli kad o tome razmišljam - rekla je tada. 

Takođe, pevačica se osvrnula na defekt, kako je ona sama to nazvala, zbog toga što je odrastala bez figure oca.

- Smatram to kod sebe defektom, što nisam imala oca, mušku figuru u odrastanju. Zato sam sa prvim zabavljanjima tražila starije partnere - istakla je pevačica u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović", na Blic televiziji. 

Podsetimo, Slavica je, ranije, u više navrata govorila kako je Vlada divan čovek i još bolji otac.

- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - istakla je Slavica svojevremeno.

- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - pričala je ona jednom prilikom za medije.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading