Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije koliko voli svoj posao. Ona od početka karijere ističe da je sve stekla trudom i pošteno, a kao kruna njene posvećenosti nisu izostale ni nagrade i priznanja.

S tim u vezi, ona se danas hitno oglasila i pohvalila još jednom nagradom koju je dobila zahvaljujući trudu i posvećenosti.

Naime, Jovana je nagrađana za najbolji Jutarnji program koji od pre nekoliko meseci vodi i petkom, a do tada je radila samo subotu i nedelju.

U životu sam izabrala da stvari radim jer verujem u njih. Imala sam san koji je bio vredniji od mog spavanja. Danas smo dobili nagradu za najbolji jutarnji program - započela je Jovana, pa dodala:

 

- Ovo je nagrada svih nas. Meni je posebno bitna, jer došavši na Pink televiziju, mnoge ljubomorne kolege, koje su (opravdano) imale životni strah od mog transfera, prognozirale su mi po kuloarima trajanje jogurta. Ja sam im dokazala da od jogurt trajanja ima još jedna asocijacija koja, za razliku od gore navedene, jeste tačna za moj karakter- jogurt revolucija. Napravila sam revoluciju u srpskim medijima - napisala je voditeljka između ostalog.

Podsetimo, Jovana je zbog slučajne greške u živom programu pre mesec dana bila kažnjena. Naime, njoj je vlasnik TV Pink Željko Mitrović skinuo za taj mesec 50 odsto od plate, ali je Jovana to stoički podnela i priznala grešku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading