OGROMNA TUGA U DOMU SAŠE KAPORA! Pevač slomljen od bola, oglasio se potresnom porukom
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Saša Kapor nedavno je doživeo veliku porodičnu tragediju.

Naime, pevač je ostao bez svoje bake za koju je nesumnjivo bio jako vezan. 

Ovaj gubitak je doživeo početkom godine, a pevač se sada uz video sa njom, emotivnim rečima oprostio od nje.

Bako moja, moje srce, moj heroju. Sa tobom je dvanaestog januara otišao deo mene, jer si bila duša moje duše. Bog me je blagoslovio neizmerno da baš ti budeš jedan od temelja mog života i beskrajno sam mu zahvalan. Hvala ti što si mi spasila život i borila se u svim životnim okolnostima na koje ne možemo da utičemo i da odrastem u najbolju verziju sebe. Hvala ti i izvini. Nadam se da sam uspeo bar jedan najmanji deo dobrog da ti vratim, trudio sam se koliko sam uspeo i umeo - napisao je on i nastavio:

- Sa ove tačke gledišta kao da mi je nešto govorilo da dolazi vreme rastanka, rastanka na koji niko nikada nije spreman. Bogu sam zahvalan što mi te je poživeo toliko dugo, ali koliko god bilo je malo, jer najmiliji kada odlaze teško je… Preteško, ali znam da si, kako na zemlji, tako i na nebu moj anđeo čuvar. I postaviću ovaj video u boji jer ti si moje bitisanje obojila u najlepše boje koje život pruža. Tvoj omiljeni unuk Saša. Volim te beskrajno - napisao je Saša uz video sa preminulom bakom.

Podsetimo, pevač je u braku sa pevačicom Nikolinom Kovač, a nedavno su proslavili četvrti rođendan ćerke Nikolete, pevač se tom prilikom oglasio na Instagramu uz nesvakidašnju čestitku.

- Na današnji dan, jednog divnog jutra, rodilo se moje danas, moje milo sutra. Niko od tate ne voli te više, sreća nek’ te prati, tuga nek se briše. Nek’ te moja ljubav stalno motiviše, volim te svakim danom, samo jače, samo više! Ti si moje duše deo, nek’ je srećan tvoj život ceo. Srećan rođendan najlepšoj tatinoj princezi! 4 godinice -  napisao je Kapor tada uz ćerkinu sliku kada je bila beba.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading