DETALJE IZ ŽIVOTA NATAŠE DNK SIGURNO NISTE ZNALI! Obrazovanje joj je potpuno drugačije, a u braku je sa ovim muškarcem
Printscreen

Nataša Aksentijević, nekada Miljuš, rođena je 1981. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu, srednju školu,srpska je filmska i pozorišna glumica, komičarka i TV voditeljka. Radeći kao voditeljka TV emisije DNK analiza stekla je nadimak Nataša DNK, ali i titulu jednog od najpoznatijih TV lica u Srbiji.

Rođena kao Nataša Miljuš, diplomirala je glumu 2004. godine na Fakultetu dramskih umetnosti Univerziteta Braća Karić u Beogradu, u klasi profesora Predraga Ejdusa.

Prvu ulogu na filmu dobila je u ostvarenju "Život i smrt" po*no bande, da bi zatim igrala epizodne uloge u "Srpskom filmu" i u filmu "Jednaki", nakon čega je dobila angažman voditeljke u emisiji "DNK" televizije Pink. Urednički tim na čelu sa voditeljkom posećuje domove ljudi koji izazvani sumnjom, a i nesuglasicama i sukobima, žele da ispitaju genetsko poreklo nekog od svojih bližnjih, najčešće dece za koju se veruje da su vanbračna, odnosno nisu od osobe koja je i pozvala ekipu u želji da sazna pravu istinu.

Međutim, u maju 2017. godine Nataša je odlučila da napusti TV Pink i prelazi na konkurentsku televiziju. Naime, ona je priznala da joj posao koji je do tada radila nije davao mogućnosti da krene dalje i da pokaže koliko može, te da je ponudu rukovodstva Prve prihvatila bez mnogo razmišljanja. Na Prvoj TV, vodila je emisiju "Moja velika svadba", a zatim kuva u emisiji "150 minuta". 

Međutim, uporedo s televizijskim angažmanom, Nataša rado glumi u pozorištu. Jedna od najpoznatijih dečjih predstava u kojoj je glumila je Divna je divna, edukativnoj priči za decu uzrasta od tri do jedanaest godina. Na sceni se osim Nataše pojavljuju i Peđa Damnjanović i Marija Veljković. Sa ovom predstavom glumci su obišli mnoga mesta u Srbiji, te oduševili brojne mališane. U martu 2018. godine pred publikom je premijerno izvedena predstava Gangrena društva na sceni Akademije 28, u kojoj Nataša ponovo glumi s Peđom Damnjanovićem, Nemanjom Živkovićem i drugima. Reč je o komediji s elementima satire u kojoj Aksentijevićeva tumači vlasnicu bordela. Tekst i režiju predstave potpisuje Aleksandra Elčić Čelanović.

U martu 2020. Aksentijevićka je postala TV lice novoosnovane kablovske televizije K1. 

Iako retko govori o svom privatnom životu u jednoj emisiji ispričala je kako je upoznala svog današnjeg supruga Dušana Aksentijevića, te kako su počeli da se zabavljaju i žive zajedno. Naime, Dušan i Nataša su se upoznali tokom jednog druženja na izletištu nedaleko od Beograda, na koje su bili pozvani od zajedničkih prijatelja.

S obzirom da nisu razmenili brojeve, a da joj se Dušan jako svideo Nataša je odlučila da dođe do njegovog broja i da mu pošalje poruku. Tada su počeli  sa viđanjima, a nakon toga odlučili su i da žive zajedno. Pošto nije naročito romantična, Dušan ju je zaprosio na neobičan način, pa su odlučili da se venčaju. Kako sama kaže, imali su svadbu iz dva dela.

Nataša

Foto: Printscreen/instagram

 

Prvo su se venčali u opštini i sa stotinu i pedeset prijatelja i članova porodice proslavili u jednom restoranu u Beogradu. Umesto simpatičnih fotografija na raznim romantičnim mestima u Beogradu, odlučili su da najlepši dan u životu ovekoveče slikajući se na pijaci. Sedam dana kasnije crkveno venčanje su obavili u manastiru nedaleko od Obrenovca, a voditeljka je svojevremeno rekla da je venčanje u tom ambijentu za nju bilo nezaboravno. U julu 2015. godine Nataša je rodila ćerkicu kojoj je dala ime Helena.

Podsetimo, Dušan i Nataša važe za jedan od najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni. Voditeljka kaže da joj je suprug velika podrška i da ga je osvojila svojim kulinarskim umećem. Iako joj mnogi spočitavaju to što ima višak kilograma, ona za takve komentare ne mari, ali i ne krije da voli da kuva i da jede, pa se vrlo često i našali na račun svoje kilaže. Priznaje da je pomalo stidljiva, te da se u pojedinim situacijama ne snalazi baš najbolje, ali da joj je važno da ume da zabavi ljude i uživa kada drugi zabavljaju nju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading