Saša Popović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Voditeljka Sanja Kužet u drugom je stanju, te je nedavno otišla na trudničko bolovanje.

Iako je voditeljka odsutna, snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" se nastavlja, a Grand je danas izdao zvanično saopštenje da će Sanjino mesto zauzeti pevačica Ana Sević.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog produkciji, pevačica je bila Sašin izbor i on je doneo konačnu odluku, a plata će joj biti vrtoglavo visoka.

- Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5000 evra - priča dobro upućen izvor za Alo!.

- Drago mi je što smo ponovo zajedno, rekla je Ana za Grand portal i dodala:

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičarr, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija s obzirom na to da sam emotivno vezana za Zvezde Granda i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

Podsetimo, Ana je već imala angažovanje u Grandu. Nju je oduvek zanimalo voditeljstvo kao i muzika, te je Ana dobila ovu sjajnu priliku da pokaže svoj talenat, pored muzike.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading