Bojana Lazić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

 

Bojana Lazić, voditeljka Pinka, važi za jednu od najatraktivnijih žena na na malim ekranima.

Lepa plavuša mnogim pripadnicima jačeg pola oduzima dah svojim izgledom, a malo ko zna da iza sebe ima brak i to sa poznatim glumcem.

Bojanino devojčko prezime je Boljević, a 2009. godine udala se za glumca Žarka Lazića, koga publika uglavnom vezuje za emisiju „Kuća od srca“. Posle razvoda, voditeljka je odlučila da zadrži njegovo prezime.

Njihov brak trajao je sedam godina, a kruna njihove ljubavi je sin Matija, koji danas ima 15 godina. 

‒ Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželeo sam da se zbližimo. Uspeo sam u tome i posle sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobegne ‒ ispričao je jednom prilikom Žarko, koji je pre Bojane bio oženjen. 

Njegov prvi razvod od supruge Ksenije, sa kojom ima sina Andriju, bio prilično buran, uz mnogo teških optužbi sa obe strane, ali se od Bojane razveo bez medijske pompe, a reklo bi se i da su ostali u prijateljskim odnosima. 

‒ Ona je moja bivša žena, prelepa je, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvek žena mog života - naveo je jednom prilikom glumac i time dao do znanja da sa bivšom suprugom ima sjajan odnos.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading