ŽELIM POSAO, DA RADIM OSAM SATI I PRIMAM PLATU Džidža završila fakultet i traži posao u struci, više neće da bude pevačica
Foto: Dejan Briza

Aleksandra Džidža Stojković, pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole.

- Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!" - ispričala je pre par meseci Džidža i objasnila da bi volela da radi kao muzički producent.

- Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala - rekla je ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, pa otkrila da li je proslavila diplomiranje.

- Nisam stigla, ali ću napraviti žurku. Mora da se zalije ovo dugogodišnje studiranje - rekla je ona kroz smeh, pa dodala da na fakultetu nije imala protekcije, jer niko nije znao ko je ona:

- Profesori klasične muzike slabo prate našu estradnu scenu, retko ko je mene tamo i skontao, što je super. Bolje je kada ne znaju ko ste, čiji ste... - zaključila je Džidža.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading