Rada objava
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Zgodna pevačica Rada Manojlović ispričala je pred kamerama kako joj napreduje karijera od kada je zadužila sestru Maju da joj bude jedini i glavni asistent.

Osim toga, Rada se dotakla i ljubavi, a pomenula je i Milana Stankovića. Naime, pevačica tvrdi da Milan neće da snima sa njom duet.

- Tugujem, čekam voljenog. Evo Boga mi ovo je već druga godina. Ja jako želim ljubav, ali svi smo svesni moje nesvesti kada se zaljubim, ja bih volela da me svi pustite sa tim ljubavnim pitanjima jer znamo da ću ja da odlepim. Ja sam takva kad se zaljubim, ja se povučem. Čeka me jako dugo taj posao da ga dovršim, čekaju me pesme, spotove sam sve snimila. Neće ni Milan duet sa mnom - započela je Rada, pa nastavila: 

- On je sada znate u kojim vodama, njega naterati na estradu, kao zmija žabu se davimo, ali videćemo... Ako se on ikada kada bude vratio na estradu, nemoj da sumnjaš da ću da ga gušim, to će mu biti prvo i poslednje - rekla je Rada, pa se dotakla karijere i zarade:

- Sve pare idu kod Maje. Ona je neko uz koga sam naučila da završavam svoje obaveze. Naučila me je da pišem. Ne znam da li ću stan da kupim, možda se skućim na nekom drugom mestu. Mislila sam pare da potrošim na neke lokale, da mi nešto kaplje da odmorim dušu. To bi opet Maja morala da vodi - objasnila je pevačica za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading