ČISTILA KUĆE I PRALA ZADNJICE STARCIMA DA BI DECI DALA HLEB Našoj pevačici nudili da se bavi prostitucijom, a danas uživa daleko od Srbije
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Anica Milenković je napustila Srbiju pre mnogo godina, kada je bila u zenitu slave. U Ameriku je otišla 2007. godine na turneju i više se nikada nije vratila.

Anicu se proslavila pesmom "Lančić", koju je snimila sa samo 13 godina.  Devedesetih je bila velika zvezda, a kada je odlučila da otputuje u Ameriku zadesile su je brojne nedaće - raskinula je s partnerom, borila se za egzistenciju sa dvoje dece. Stizale su joj razne ponude, pa i kako je rekla, za bavljenje prostitucijom, ali ona je ostala dosledna sebi i zasukala rukave da bi zaradila za hleb.

Tokom pandemije koronavirusa, u svojoj ispovesti za domaće medije, pevačica je otkrila da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decuIpak, ako je sudeći po snimcima na mrežama Anica je sada veoma popularna u Americi i jedna od najtraženijih na slavljima koja organizuju ljudi iz naših krajeva.

- Anica kida koliko je tražena u Americi. Svi hoće da ona zabavlja goste. Pare posle veselja iznosi u džakovima, kite je zlatom u ogromnim količinama. Stavljaju joj oko vrata zlatne lance s krstovima, iz ruke dolari samo padaju. Ludnica. Imala je težak period. Namučila se. Ostali naši pevači koji tamo žive ne mogu ni da joj priđu. Ona nema potrebe da se vraća u Srbiju, sa ovim parama ovde može sa svojom decom da živi kao bubreg u loju i da se bavi samo tim što joj najbolje ide -  rekao je izvor za "Kurir".

Anica je nadavno u intervjuu domaćim medijima ispričala da nije lako brinuti o starijima, ali da se ona nijednog posla ne stidi, jer joj je novac trebao zbog dece.

- Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima. Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading