Andrijana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala tokom pada sa 24. sprata u Dubaiju. 

Njena misteriozna smrt i dalje intrigira javnost, a danas je obeležen i pomen povodom 40 dana od smrti u njenom rodnom selu. Tim povodom na Fejsbuku se oglasio njen neutešni otac:

- Jedina moja...Dan za danom i evo četrdeset dana prodje. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio i osjetio da je ovo moje srce suvise malo da bi u njega stala sva ljubav koju sam osjećao dok si bila u mom zagrljaju. Anči moja, moja prva srećo, prva prava ljubavi koju sam osjetio tog novembra kada si došla na svijet. Kada sam te vidio shvatio sam da do tad nisam znao šta znači osjetiti ljubav. Ljubav, sreća i ponos bila si ti. Sa tobom je sve počelo. Uživao sam jedina moja u svakom trenutku tvog odrastanja - napisao je, pa dodao:

- Tvoj prvi osmijeh, prva riječ, prvi korak, prvi odmor. Sa tobom sam odrastao i ja. Uz tebe sam kako si rasla shvatao da i ja tek tad počinjem da uvidjam svrhu i cilj života. Koliko sam ponosan bio na svaki tvoj uspjeh. Volio sam da te zovem moj advokatić. To sam ti govorio jer si odavno bila prevazišla mene. Tvoja upornost i tvoji ciljevi davno su prevazišli sva moja očekivanja. Koliko smo još planova imali, koliko snova. A sve se ugasilo tog kobnog januara.Nedostaješ mi...Samo dvije riječi a toliko govore. Nedostaješ za juče, za danas, za sutra. Nedostaje mi sve što smo imali.

- Volio bih da mogu da vratim vrijeme. Da te još jače zagrlim i još jednom pomirišem. Da tvoj miris mogu da osjetim sad kad te nema. Jedina moja.. ti nisi otišla. Nećeš nikad otići dok kuca ovo moje srce. Svaki otkucaj je za tebe. Promjenila si samo mjesto boravka. Otišla u raj, gdje andjelima i jeste mjesto. Jer ti si uvijek bila andjeo. Sad svako veče gledam u zvijezde jer znam da medju njima si ti. Znam da negdje od gore i ti gledaš u mene. Znam da ćeš me čekati. Jer samo je nebo dom. Volim te jedina moja...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading