STOJA PROŠLA AGONIJU I TORTURU! Pevačica ogolila dušu, otrkila sve o bolnoj prošlosti
Foto: Printscreen

Stoja Novaković, pevačica, više puta kroz karijeru govorila je otvoreno o svom detinjstvu, kao i lošoj materijalnoj situaciji u kojoj je živela.

Stoja je više puta govorila, da nije mogla da se nosi sa tim pritiskom, pa svoje obrazovanje je ostavila po strani.

Pevačica je jednom prilikom na svom Fejsbuk nalogu, otkrila zbog čega nije nastavila da pohađa osnovnu školu:

Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome! - napisala je Stoja.

Novakovićeva se tu nije zaustavila, pa je svim prosvetnim radnicima poručila:

- Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem: da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek - napisala je Stoja na svom Fejsbuku.

Podsećamo, ona je već 10 godina u braku sa Igorom Jovanovićem, arhitektom, kog nije često pokazivala u javnosti.

Dugo opstajemo kao supružnici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumijevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele da stupe u bračne vode ako žele da imaju kvalitetan brak, normalan, da imaju svu slobodu ovog sveta i da zaista uživaju u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom- rekla je Stoja pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading