Maca sa ženom
Foto: Privatna arhiva/Foto: ATA Images

Glumac i šoumen Dragan Marinković Maca otkrio je nepoznate detalje o privatnom životu, pa se dotakao i braka sa 20 godina mlađom suprugom.

Naime, njihova veza izazvala je mnoštvo predrasuda i komentara, a glumac je jednom prilikom to prokomentarisao.

Samo budali je pomodarstvo imati mlađu ženu. Sve što je pomodarstvo je smeće! Kao što je danas pomodarstvo biti gej. Znaš li koliko ljudi ima koji imaju ženu i decu, a sa strane se bodu... Ja da sam gej, gej sam i u čemu je problem?! Upoznao sam ih milion i radio sa njima. Igrao sam sa jednim evropsku predstavu, sjajan i normalan dečko - izjavio je Marinković i dodao:

- Jovana je jedna divna i časna devojka. Bože zdravlja uskoro i majka moje dece koja nema potrebe da izlazi u javnost. Ona nije kao što su ove žene od poznatih, budale iskompleksirane kojima je dosadno, pa uz muža postaju kreatorke... Jovana nema tu potrebu za medijskom pažnjom, boli nju k***c za sve to. Ona ima svoj posao, kolorista je, radi ima svoje klijente, radi, ćuti... Te predrasude i lažni moral me ne interesuju. Uvek se nađe neki navodni intelektualac koji ima nešto da prokomentariše, užasna su vremena - istakao je Marinković.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading