ROĐENI BRAT NOVAKA ĐOKOVIĆA LJUBIO POZNATU GLUMICU Marko danas uživa u vezi sa Brazilkom, a malo ko pamti da je bio sa njom
Foto: Printscreen/instagram

Marko Đoković, rođeni brat Novaka Đokovića, retko se javno eksponira, te mnogi i ne znaju da već dugo njegovo srce pripada lepoj Brazilki Letisiji Tesari.

Letisija je modna dizajnerka, a ona i Marko upoznali su se jednom prilikom u Marbelji.

Već više od sedam godine su u skladnoj vezi i zajedno žive. Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je jednom prilikom putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči.

- Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... Ne znam odakle da počnem... Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je ona.

Malo je poznato da je Marko je 2011. godine bio u vezi sa glumicom Draganom Mićalović, a ljubav je trajala nekoliko meseci.

- Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - rekla je tada Dragana kada je potvrdila vezu sa Đokovićem sa kojim se pojavljivala i na javnim događajima.

Međutim, par je posle nekoliko meseci raskinuo, a razlog je bila udaljenost. No, ostali su u prijateljskim odnosima.

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, štaviše srećna sam i zadovoljna. Uživam u životu i druženju sa prijateljima - rekla je tada Dragana.

(Blic)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading