NE DIČIM SE NJOME, NEMAM ŠTA LEPO DA KAŽEM Stoja jedva završila osnovnu školu, učiteljica je godinama javno prozivala, a onda se ona oglasila
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Stojanka Novaković Stoja, od tinejdžerskih dana se bavi pevanjem, zbog čega je zapostavila školovanje.

Stoja zbog muzičke karijere u koju je uložila sav svoj tgrud nije uspela da u roku završi osnovnu školu, pa je po odluci nastavnog osoblja bila primorana da prekine školovanje, a njena učiteljica nikad nije imala nijednu lepu reč za nju.

- Ne želim ništa da kažem o Stojinim školskim danima jer o njima nema šta lepo da se kaže. Ne slušam njene pesme i ne dičim se njome. Reći ću samo da je bila veoma loš učenik i da tokom prva tri razreda nije pevala u školskom horu - izjavila je svojevremeno Stojina učiteljica Dobrila Milinov.

Međutim, Stoja joj se posle mnogo godina obratila putem društvenih mreža i razjasnila situaciju i samim tim otkrila zbog čega je napustila školu.

- Kao što svi znaju, moji roditelji, brat i ja bili smo jako siromašni, ali ponosni. I pošto nismo imali da na poklon nosimo kokoške, jaja, sir i slaninu, spadala sam među sirotu decu koja nažalost nisu bila omiljena. Međutim, sada sam beskrajno zahvalna svojoj razrednoj, gospođi Dobrili, na svemu! Njenim ponašanjem, koje je i dan danas, vidim, isto, probudila je u meni inat i neviđenu motivaciju da uspem i prevaziđem sve odlične đake, miljenike i bogate koji su bili punih ruku kokošaka, jaja i slanine. I uspela sam u tome - napisala je Stoja i dodala:

- Istovremeno joj sve i opraštam, a svim prosvetnim radnicima savetujem da motivišu decu, ali da ih nadasve poštuju i nikad ne pričaju o njima loše, naročito posle više decenija, jer ipak su to njihovi đaci, jednom i zauvek - zaključila je Stoja tada, prenosi "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading