Mina Kostić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mina Kostić, popularna pevačica, nedavno je otkrila da je tokom svoje muzičke karijere imala problem sa jednim moćnikom, ali da je zahvaljući trećoj osobi, sve završeno ipak u njenu korist.

Reč je o vlasniku "Grand Produkcije", Saši Popoviću, sa kojim je Mina imala okršaja, zbog njenog "neprimernog" oblačenja, kako je smatrao tada Popović.

Reč je o jednom nastupu za vanvremenski hit "s**si robot", a kako je Mina jednom prilikom otkrila, stvar je izgladila velika Jugoslovneska zvezda Lepa Brena:

Popović je hteo da mi zabrani da se skidam, ali mu je Brena rekla da nema pojma i da ja izgledam kao Madona. Pojavila sam se u jednom kostimu i pevala sam pesmu "Seksi robot". Pri kraju pesme sam skinula haljinu i ostala sam u tanga trikou, kada je Popović to video on je poludeo i nije hteo da mi dozvoli da se skinem, već me je terao da se obučem, ali se Breni to svidelo i uspela sam da nastupim kako sam htela - rekla je Mina.

Podsetimo, pevačica je nedavno preživela psihičku i fizičku torturu, od strane bivšeg dečka:

- Neću mnogo da komentarišem. Prijavila sam ga, to nije prvi put. To se dešavalo. Trpela sam i ćutala. Htela sam da nađem najbolji način da to rešim, ali mi nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnima. Otišla sam, prijavila sam, prijavili su i oni, njegova mama. U svakom slučaju, jako ružno da ja sad pljujem po nekome s kim sam bila - rekla je Mina za Republiku

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading