andja
Foto: Printscreen/Printscreen

Angelina Vujović, popularna pevačica, nedavno je gostovala u jednoj emisiji u kojoj je govorila o porodičnim odnosima.

Pevačica je ogolila dušu i priznala da je njen najteži period života, upravo bilo tinejdžersko doba, kada je sa samo petanest godina prekinula svaku komunikaciju sa svojim tatom.

Angelina je kao i mnogi drugi proživaljavala tegobno razvod roditelja, a njen otac je tada odlučio da napusti Srbiju i ode u Kinu.

Kako je i sama istakla, Angelina je veoma bila vezana za oca, pa ju je njegov potez jako pogodio i oni nisu komunicirali određeno vreme, ali nakon dve godine, pevačica je odlučila da se pomiri sa njim i otišla je u Kinu, kako bi se videli.

Moji su se razveli kad sam ja imala 15 godina, to je za svako dete teško, ali manje-više to, nego je tada moj tata morao da se preseli u Kinu, zbog posla, nije ga bilo par godina sigurno. I tada nismo razgovarali, to je bio težak period za oboje. Ja sam posle otišla u Kinu, nakon dve godine, tada smo krenuli da razgovaramo opet - priznala je pevačica u jednoj emisiji.

Podsećamo, Angelina je takođe nedavno govorila i o susretu sa Mikom Aleksićem, koji je optužen za silovanje:

Čovek krenuo tu nešto da mi se obraća, ja ga pitala, dobro, pa kada je taj upis, šta ti, tu... Neko nadmudrivanje, nešto... Ja rekoh, hoćete li vi meni odgovoriti, je l' može da se ide kod vas, je l' ne može... Hoću da idem kući, nemoj da me maltretiraš, nisam se ni upisala još, vi meni tu nešto... I nešto sam mu još tu ja rekla, pošto ste takvi verujem da niko od ovih ovde ljudi ne želi da vam dolazi na časove, a ja tek ne želim da se upišem. Sišla dole i rekla mami: "Slušaj, ja ovog čoveka ne želim više nikada u životu da vidim!"- priznala je ona.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading