AU, RUŠKA JAKIĆ DO UŠIJU ZALJUBLJENA! Poznata voditeljka poslala ljubavno pismo frajeru, a ovo su detalji
Foto: Youtube/Printscreen

Ruška Jakić, najpoznatije Tv lice na našim prostorima, nekadašnja voditeljka čuvene emisije " Ljubav i moda", intrigira i dan danas svime što poseduje, od glasa do čuvenih makeup izdanja.

Rušku nikada nećete videti, a da nije doterana od glave do pete kao i napadno našminaku, jer to je upravo ono što nju izdvaja i čini je posebnom i ispred svog vremena.

Posebna zanimljiva činjenica u životu Ruške Jakić je da nikada nije javno rekla koliko ima godina, ono što se zna da se voditeljka više puta udavala, a danas je srećno razvedena.

Ona je tokom svoje karijere, radila svašta pa smo od nje mogli da vidimo i kako izvodi plastičnu operaciju uživo, takođe ona je jedina koja je uspela da uradi intervju sa samom sobom, ali se slikala i naga za jedan magazin.

Jednom prilikom Ruška je otkrila da je posvetila ljubavno pismo jednom frajeru u koga je bila ludo zaljubljena:

- Dopada mi se sve na tebi. Oči boje mode, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muziku koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima, kada smo vodili ljubav između dva putovanja - rekla je voditeljka u emisiji kod Sanje pre izvesnog vremena.

Podsetimo, Ruška Jakić je jednom prilikom za domaći medij izjavila da je volela sve muškarce sa kojima je bila:

Svi pate ako se razvedu, ja obožavam sve svoje muževe, tri puta sam srećno razvedena - rekla je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading