Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ne prestaje da intrigrira domaću javnost.

Opšte poznata stvar je da svaki nastup ili izjava ovog kontraverznog repera, bude danima prepričavana, a društvene mreže budu preplavljene njegovim klipovima.

 

 

Pre nego što je postao popularan, reper se aktivno bavio košarkom, a nakon toga odlučio je da uplovi u biznis i otvorio je salon za tetoviranje na Novom Beogradu.

Desingerica je nedugo nakon toga odlučio da se oproba u muzici, a danas ima iza sebe brojne muzičke hitove, koje pomno prati posebno mlađa publika.

Inače, reper je oženjen i u skladnom braku je sa lepom Nevenom, a od skoro je započeo solo karijeru, jer je došlo do razilaženja između njega i njegovog prijatelja Luke Bijelovića, koji je poznatiji kao Pljugica.

Nevena je trenutno nezaposlena, ali počela je da snima lajvove zahvaljujući kojima lepo zarađuje, a nedavno je istakla da će u budućnosti više tome da se posveti i da će joj to biti "zvanično zanimanje".

Nakon što je postao popularan, mogli su se čuti razni komentari o njemu, a jednom prilikom su ga i prokomentarisali, nekadašnji profesori iz osnovne škole, koju je pohađao reper:

- Ono je dno. Ono ludilo njegovo ono je strašno. Nego je video kako može da se zaradi pa raspalio. Glupira se i nismo ponosni na njega. Šta dečko radi i čime se bavi ono je jezivo. Znam njegovog oca, verujte mi ni on čovek ne zna šta ga je snašlo. Bio je ovde u osnovnoj i bio je dobro dete stvarno. Sportski tip, vredan, pametan - rekao je profesor fizičkog vaspitanja.

Podsetimo,  medijma je postao zanimljiv od kako su na nastupu u Crnoj Gori pred publikom simulirali odnose i pokazivali srednji prst, da bi nedugo nakon toga, javnost šokirano gledala snimak dok Disagnerica jednu devojku iz publike udara patikom po glavi.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading