Vesna Zmijanac
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Nekadašnji muž muzičke zvezde Vesne Zmijanac i otac pevačice Nikolije Jovanović, Vlada Jovanović, doktor je ekonomskih nauka i gotovo nikada se ne pojavljuje u medijima, pa tako retko ko zna ko je on.

Pevačica Vesna Zmijanac je davne 1989. godine sa Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju.

Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, ipak, veći deo javnosti ne zna o kome se radi.

Reč je o čoveku koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a, a nakon razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, sina Luku i ćerku Teodoru.

Vlada Jovanović nikada nije želeo da se javno eksponira, a nije bio naročito srećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.

Danas mu je sve vezano za estradu - ne, nikako.

- Moj otac je alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi, kao doktor nauka, ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je jednom prilikom pevačica, koja je, poput svoje majke, izgradila ime u muzičkom svetu.

Podsetimo, folk diva Vesna Zmijanac u mladosti je sve osvajala svojom lepotom, a prisetila se perioda kada je sa kapije terala muškarce koji su joj udvarali.

- Sećam se tih godinam, kada sam bila baš mlada i popularna. U Beogradu sam stalno imala udvarače, a kasnije i na Bukulji - rekla je tada esna.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading