Andrijana i Marko
Foto: Printscreen/Printscreen

Manekenka Andrijana Lima i bivši košarkaš Marko Jarić venčali su se pre 15 godina. 

Oni su se upoznali na jednoj zabavi 2006. godine, a verili su se 2008, na rođendan supermodela. Njih dvoje su izgovorili sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, 14. februara, 2009. godine, na venčanju kom su prisustvovali samo kumovi i najbliži prijatelji.

Par je dobio dve ćerke, Valentinu i Sijenu.

- Pametan je. Zasmejava me. Veoma je duhovit i zgodan. Potrebno je vreme da se neko malo bolje upozna. Živimo kao na medenom mesecu. Nikada nisam videla sebe u braku. Ali nakon što sam ga upoznala, sve se promenilo. Znala sam da je on taj i mogla sam da vidim sebe u braku sa njim i sa velikom porodicom - govorila je Lima svojevremeno. Inače, Brazilka je postala poznata i po tome što je u brak ušla kao devica, a kako je sama istakla više puta, čuvala se za onog pravog.

Ipak, razišli su se 2014. godine. Mnogi su spekulisali da je razlog Jarićevo neverstvo, ali to nikada nije dokazano, a i sam košarkaš je tvrdio da se radi o izmišljotinama. Dve godine kasnije, razveli su se i zvanično.

- Zgrožen sam zlobom pojedinih ljudi koji su progurali tu priču u medije. Mnogi pokušavaju da se afirmišu plasiranjem takvih informacija i smatram da je to sramota. Nisam iznenađen činjenicom da je te fotografije neko dostavio medijima, ali mi smeta što niko nije proverio činjenice jer, ako ništa drugo, na tim slikama izgledam znatno drugačije nego sada. Tada sam imao i bradicu i zaista izgledao mladoliko - pričao je Marko tada.

Par se nije često oglašavao u javnosti, već je samo potvrdio da je došlo do razlaza, kao i da su zahvalni na dve divne ćerkice.

- Veoma bismo cenili vaše poštovanje privatnosti, dok počinjemo ovo delikatno sledeće poglavlje za sve članove naše porodice.

Inače, ni Marko, a ni Adrijana nisu ulazili u brak nakon raskida. Marko je imao devojku, Dušicu Savić iz Beograda, ali nikada više nije stao na "ludi kamen". Sa druge strane, Brazilka je u vezi sa Andreom Lemersom, sa kojim je 2022. dobila i dete.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading