Milena
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Mnoge poznate ličnosti, koje su u ljubavi, obeležavaju današnji praznik, to jest Dan zaljubljenih. Među njima je i lepa glumica Milena Radulović koja je srećno zaljubljena.

Međutim, Milena se ovog puta nije pohvlalila poklonom ili iznenađenjem koje joj je priredio partner. Ona je pak ukazala na nešto drugo što je i te kako važno, a tiče se ljubavi.

Naime, ona je postavila stori na svoj Instagram nalog i ukazala na sledeće:

- Hajde da se podsetimo i toga šta to nije ljubav - napisala je lepa glumica i objavila video na kom su članci o ženama žrtvama nasilja.

Svakako korisna i poučna poruka u danu kada treba da se slavi ljubav.

Podsetimo, Milena je i sama prošla kroz težak period zbog suđenja koje ima sa profesorom glume Miroslavom Aleksićem. Naime, Milena je optužila Aleksića za napastvovanje i silovanje u periodu kada je pohađala njegovu školu. Proces je i dalje u toku, a glumica se početkom ove godine zahvalila svima na velikoj podršci:

- Dragi prijatelji. Neizmerno sam srećna i zahvalna na ovoj 2023., teškoj i prelepoj u isto vreme. Danas, mogu da kažem da sam možda srećnija nego što sam ikada bila. Hvala vam! Hvala na onolikoj podršci, ljubavi, porukama! Želim da vam se sve ostvari. Želim da stanu ratovi, želim mi budemo manje podeljeni, manje ljuti, konstruktivni i bolji - napisala je Milena.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading