Dragana Katić
Foto: Alo/Printscreen

Poznata TV voditeljka Dragana Katić ima blsitavu karijeru dugi niz godina. Posebno je dobra kao voditelj živog programa, a o njenoj dikciji da ne govorimo.

Ipak, ni Dragana ne krije da su se i njoj tokom karijere događali blamovi i lapsusi.

- Auu, koliko puta sam se izblamirala! Brkanje imena najčešće, to da ne pričam ili zamenim ime i prezime, ili od prezimena napravim ime. Ma bilo je toga koliko hoćeš - rekla je Dragana jednom prilikom, a potom se podsetila svog najvećeg blama tokom bogate i uspešne karijere:

- Bilo je stvarno mnogo blamova, neke čak ne bih ni prepričavala jer su malo dvosmisleni (smeh) Ali blam zbog koga sam dobila nagradu tadašnjih TV Novosti u staroj Jugoslaviji je bio sledeći. Radila sam na Adi, bila sam voditelj emisije i Kemiš je trebalo da odsvira svoje čuveno kolo „Ševa“. On je odsvirao i ja sam izašla i posle erupcija oduševljenja među publikom, mrtva hladna sam izjavila: „Da, da, posle Kemiševe ševe svi se dobro osećamo“ - ispričala je voditeljka smejući se za Grand.

Podsetimo, Dragana je nedavno objavila fotografije iz Berlina gde je otputovala na odmor. Ona je tamo u poseti jednom od svojih sinova koji u Nemačkoj živi zbog posla i obrazovanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading