Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša, ne prestaje da intrigira javnost svojim objavama na društvenoj mreži Instagram, poslednja fotografija, pokrenula je lavinu komentara.

Pevačica godinama unazad važi za najbolje obučenu ženu, na javnoj sceni a kao takva, neretko posluži i kao inspiracija i svetskim zvezdama.

Mogli smo da pročitamo brojne naslove, da su inspiraciju u njoj videle brojne poznate ličnosti, među kojima su bili: Madona, Kristina Agilera, Bijonse, Kim Kardašijan, a sada i njen bivši suprug Kanje Vest.

Na fotografijama o kojima svi pričaju oboje su pozirali sa krstom na kojem je razapet Isus, dok su i Jelena, ali i Kanje odeveni u crnom od glave do pete.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, printscreen Instagram

 

Radi se inače, o vizualima nastalim za potrebe spektakla u beogradskoj Areni, koje je Jelena je objavila pre više od decenije.

Komentari na Instagramu, ali i Iksu, uveliko se nižu, a samo neki od njih su: "Premalo cenimo Jelenu Karleušu", "Žena ispred svog vremena", "Ova žena zaslužuje svetsku slavu", "Niko kao JK".

 

Podsetimo, Karleuša je nedavno govorila i o mogućoj saradnji sa reperom, ali nije želela da otkriva detalje, pa ostaje samo da nagađamo da li će uskoro njihov hit, ugledati svetlost dana.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading