Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka i Tv lice, Jovana Jeremić, uživa već duže vreme u emotivnoj vezi sa svojim izabranikom Draganom Stankovićem, koji ne prestaje da joj iz dana u dan poklanja pažnju i izjavljuje ljubav, skupocenim poklonima.

Par od kako je javno obelodanio svoju vezu, ne prestaju da budu pod lupom javnosti, te gde god da se pojave, uvek budu glavna tema.

Jovana se nedavno pojavila sa dečkom na jednom prestoničkom događaju, gde su napravili opštu pometnju svojim dolaskom.

Voditeljka je od svog dragog, dobila poklon za dan zaljubljenih, kojim se i javno pohvalila na svom Instagram profilu.

Reč je o zlatnoj ruži sa posvetom i skupocenim naočarima marke Kartije, a pored luksuznog poklona, Dragan joj je posvetio i dirljivu poruku:

- Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jeadn mali deo večnosti, koliko traje moj život - pisalo je na poruci, a Jovana je odgovorila na poruku:

jovana jeremić

Jovana Jeremić, printscreen Instagram

 

 

Moja ljubav, 14.02.2024. Dušo vetra, mesečeva kćeri, ljubavi jedina, što vrištiš u ovoj tišini čuvajući osećaj u samoći- napisala je Jovana.

Podsetimo, Jovana je jednom prilikom otkrila da bi rodila još jedno dete:

Rodila bih drugo dete, samo u slučaju da tog muškarca iskreno volim. Jedno dete imam i dobila sam ćerku iz ljubavi, tako da samo tako kod mene dolazi u obzir. Nema prenemaganja i nepromišljenih poteza. Sve se zna, kako u životu, tako i u ljubavi i poslu - objasnila je ona tada za Blic.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading