Desingerica
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Suprug modne dizajnerke Verice Rakočević, kompozitor Veljko Kuzmančević, oštro je isprozivao repera Dragomira Despića Desingericu.

Kuzmančević je pratio Amidži šou u kojem je gostovao kontroverzni reper, ali mu se, sudeći prema njegovoj objavi na Instagramu njegova komunikacija i ponašanje uopšte ne dopadaju.

Kuzmanović  je objavio sliku Desingerice kako razgovara s Ognjenom Amidžićem pa napisao:

- Bajo, j*****, brda g*****, baš do j***, bajo, ne moraš više da tražiš degenerike po Jutjubu da se smeješ, ide uživo, bajo, na tv-u - napisao je Veljko Kuzmančević koristeći se Desingericinim rečnikom.

Inače, Despić je gostovao sa suprugom Nevenom, koja i nije bila previše pričljiva, ali je otkrila da je njihova ljubav izuzetno jaka kao i da traje punih 11 godina. Šaljivo je dodala da su se upoznali kada on nije imao jedan zub.

Dragomir, za razliku od nje, nije bio ni staložen ni miran, a u jednom trenutku je napravio skandalozan potez u njegovom maniru. Izvadio je žvaku iz usta i zalepio je za nameštaj, na šta ga je supruga pitala: Šta to radiš?. Takođe reper se izuvao i pokazao pocepanu čarapu, što, inače, stalno radi.

Desingerica je ponavljao da je on biznismen, ali je i priznao da trenutno nema mnogo novca jer mu se trenutno vraća ono što je uložio, te pokazao polomljen telefon koji koristi.

Podsetimo, proteklih dana javnost je uzdrmala vest da je Desingerica pozvao Miljanu da snime duet, što je Despić oštro demantovao.

- Mnogo sam krvario da bih sada oskrnavio ceo rad duetom sa Kulićevom - napisao je Desingerica na Instagram nalogu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading